Selecteer een pagina

Een geweldig feest in de oudste kroeg van Delfzijl

 

 

Om het 250 jarig bestaan van Stad en Lande te vieren hebben we een geweldig feestprogramma in elkaar gezet.
Met medewerking van heel veel live artiesten maken we er samen een onvergetelijk evenement van.
want zeg nou zelf, hoe vaak vier je een 250 jarig bestaan….

 

 

 

Sponsor ons 250 jarig jubileum

Onder de naam De Glazen Kroeg proberen wij om het 250-jarig bestaan van Café Slijterij Stad en Lande luister bij te zetten.
We willen hierbij een leuke actie opzetten om ons jubileum, dat natuurlijk vol feest, vertier en muziek zit, nog grootser en leuker te maken dan het al gaat worden en daar kunt/kunnen u/jullie onderdeel van zijn.

De Glazen kroeg is naar een idee van 3fm Serious Request en wij pogen dit zo goed en serieus mogelijk te kopiëren.
Kevin Meertens, Kastelein van Café Slijterij Stad en Lande en onderdeel van het glazen kroeg team word 5 dagen opgesloten, van woensdag 24-01 om 20.00 uur  tot en met zondag 28-01 20.00 uur en dit zonder het nuttigen van eten en drinken, met uitzondering van water en groente-en-fruitshakes.

Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 2 goede doelen, te weten Sailing Kids en Stichting Dierenlot,
Het is de bedoeling dat Kevin vanuit De Glazen Kroeg de muziek regelt en uitzendingen presenteert en dat er een keur aan artiesten komt optreden en langs komen voor een praatje.

Ook is er de mogelijkheid voor bedrijven, verenigingen en goede doelen om langs te komen voor een praatje. Tevens zal er op deze site een veiling komen waar vele spullen op geveild de opbrengsten daarvan zijn geheel ten gunste van de goede doelen. Daarnaast willen we scholen en verenigingen aanschrijven om een leuke actie op te zetten.

Wij hopen dat u ons steunt en op enige wijze kan bijdragen om zich in te zetten voor het evenement en goede doel. Achterop dit papier vind u de sponsormogelijkheden.

Stichting Sailing Kids
Motto: “Trossen los en laat je zorgen varen” De Stichting Sailing Kids is opgericht in 2006 door schipper Ruud Stam en Jan Boonen. Na in 2006 de eerste succesvolle reizen te hebben gemaakt, was er grote animo bij alle betrokkenen om dit project voor te zetten en verder uit te bouwen. Sinds 2010 opereert de stichting geheel onafhankelijk van de oprichters en bepaalt haar eigen koers.

Het doel van de stichting:
Stichting Sailing Kids biedt ernstig en/of chronisch zieke kinderen en jong volwassenen samen met hun familieleden of vrienden de mogelijkheid een geheel verzorgde vakantie te vieren aan boord van een zeilschip. De veelal intensieve zorg voor het zieke kind heeft ook grote invloed op het dagelijks leven van de overige gezinsleden en vrienden.
Bekijk ook hun website voor meer informatie www.sailingkids.eu

Stichting Dierenlot
Een wereld van verschil voor mens en dier. Dieren in nood helpen onder andere op het moment dat u er niet meer bent. Een mooie gedachte. Want ook op deze bijzondere wijze kunt u de dieren helpen. Misschien wilt u een specifiek project steunen, of een bepaalde regio in het land, of moet DierenLot zorgdragen voor de opvang van uw huisdieren na overlijden. Dit alles is mogelijk.
Bekijk hier de website voor meer informatie www.dier.nu

* Van het sponsorbedrag word een klein gedeelte gebruikt om de kosten te dekken van het evenement. Het grootste deel gaat volledig  naar de goede doelen.

Wij bedanken al onze A- sponsoren